Belysning

trädgårdsbelysning varberg

Trädgårdsbelysning 

Som en av de första plantskolorna i Sverige har vi byggt upp ett stort mörkerrum där man kan se trädgärdsbelysning i sin naturliga miljö. En fasadvägg är uppbyggd i naturlig storlek som de kan se ut i ett vanligt bostadsområde, man tar några steg in genom porten och kommer in i ett stämningsfullt rum och man ser samma fasad fast nu i kvällstid.

Vi erbjuder ett genomtänkt bassortiment med belysningsarmaturer för trädgården. Vi har både 12 volt och 24 volt samt 230 volt. Så de ska kunna passa alla. Många av våra system kan kopplas samman med varandra och t.ex. ett skymmningsrelä. Vi vill ge dig tips och råd om hur du ska gå till väga men också inspiration. Som ett led i detta är vi det första gardencentret i Sverige som byggt upp ett belysningsrum där man kan se ljussättning i sin naturliga miljö. En fasad är uppbyggd som det kan se ut i ett bostadsområde. Tar man några steg in genom dörren i fasaden kommer man in i ett stämningsfullt rum och man ser nu samma fasad belyst. Hämta inspiration och tankar här för att sedan kunna ljussätta din egen trädgård, damm eller balkong - stor som liten.

 

Vi är återföräljare av : 

Silverline

PondTeam 

Oase

 

Vi håller belysningskurser några gånger om året (information om dessa kommer upp på ”Händer på Åkraberg”). Kontakta oss och få hjälp med din trädgårdsbelysning, eller besök oss i Varberg.